Bøger & Medie

Syvstjernen har skabt megen opmærksomhed og debat siden den kom frem i 1985. To bøger på tre sprog blev skrevet, pressen skrev flittigt om Joachim Wedell-Wedellsborg, også kaldt Syvstjerne Baronen, holdt foredrag og demonstrationer af Syvstjernen. Som en reaktion på de overvældende positive skriverier, udgav en gruppe journalistser en stor illustreret artikel hvor 7 forskere fra hvert deres område gav deres faglige bud på hvorfor Syvstjernen, i bedste fald var placebo. Der var præster, der mente den var mere end god placebo, og dømte den hedensk. Faktisk er Syvstjernen blot sammensat af pile, kors og cirkler.

 

 

Syvstjernen var ude af markedet nogle år grundet praktiske omstændigheder, men med det nye 2011 design kom den på banen igen, og det nyeste design Sevenstar Zon er klar til nye udfordringer.

Syvstjerne bøgerArtikler

Inspiration

7

The most fascinating number through time

7 wonders of the world
7 circles of Universe
7 cosmic stages
7 days of the week
7 pillars of wisdom
7 rays of the sun
7 colors of the rainbow
7 musical notes
7 heavenly bodies
7 energy centres of the body

etc...

Den nye Sevenstar Zon imponerer:
"Jeg har fået den her Syvstjerne i dag, og det er simpelthen så vildt... Jeg kunne mærke i min krop at den var der [i postkassen], og så lå den der, og så har jeg lige prøvet at arbejde lidt med den, og holy mother... det er - - wow, den kan noget og den er spot on, altså jeg prøvede flere gange.. [roterede den] og den blev ved med at stoppe på det samme, lige meget hvad jeg gør, den er spot on med hvad jeg har brug for. Ha ha ha, det så vildt. Den er jeg godt nok glad for."

©2011. All Rights Reserved.