Tips & Tricks

Foruden normal brug, hvor man bærer den lille Syvstjerne som halssmykke og den større i en lomme eller under hovedpuden, er her nogle tips. Du får ideer til at få mere udbytte af din Syvstjerne, tips og tricks til at lave nogle eksperimenter. Kom gerne med egne ideer til os andre. Måske kan vi endda “buste” nogle myter… Jeg vil tilføje nye ideer hen ad vejen.
God fornøjelse, Jørgen

2011 - The Sevenstar - Vital Regenerator and Vital Pendant reflecting each otherSyvstjerne fascination
Syvstjernen er håndfremstillet med det formål at reflektere Universet, og at være så smuk og perfekt som muligt. Syvstjernen har med 2015 designet et nyt og særligt klart cool look. En ting der ikke er let gengive fotografisk.

Syvstjernen som magisk spejl
Lyskilder som solen eller en enkelt LED rettet mod Syvstjernen kan projicere flotte kunst dekorationer eller skabe meget fokuserede stråler, nærmest supernaturlige, pas på ikke at blænde nogen.
2011 - The Sevenstar as a mirror 2011 - The Sevenstar as a mirror

 

Vitalisering af mad og drikkevarer med Syvstjernen
2011 - The Sevenstar - Wine processing testMåske du kender pyramidekraft, hvor godtfolk sværger på at deres pyramider gør underværker for vine, vand, frugt osv. og fødevarer holder sig friske meget længere, og endda mumificerer tingene. Jammen det samme gælder for Syvstjernen – bare i højere grad og meget lettere at håndtere. Videnskaben bekræfter ikke ligefrem at der sker de her ting, men så længe magien virker her og nu, er vi vel ret ligeglade? Gå hen og køb en billig vin (anbefaler et lokalt mærke, spar CO2 udledning). Placer vinen, i et glas uden fod, på Syvstjernen, marker det, placer et andet mere end en meter væk. Vent nogle timer. Nu til blindsmagning… Nogen forskel?

 


Stråle forbinder et himmellegeme med Syvstjernen

Lyder det som science fiction? Kan det være sandt? På en stjerneklar aften med Månen synlig. Tag dine venner eller familie ud til et fascinerende eksperiment, en Syvstjerne til Måne relationoplevelse hvis en eller flere fra selskabet er rimelig sensitive overfor Syvstjernens energier. 1985 - Sevenstar apprentisFor eksempel når man ser Månen, peg Måne takken fra Syvstjernen mod, gæt hvad, Månen, gennem en hånd på et sensitivt medlem af selskabet. En stråle kan detekteres. Senere kan du bede personen om at finde strålen. Dette eksperiment kan blive en sand forbløffende oplevelse for hele selskabet. Er det indbildning og suggestion? Hvad er virkeligt i denne verden? Det vi ser med vore øjne?

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Inspiration

7

The most fascinating number through time

7 wonders of the world
7 circles of Universe
7 cosmic stages
7 days of the week
7 pillars of wisdom
7 rays of the sun
7 colors of the rainbow
7 musical notes
7 heavenly bodies
7 energy centres of the body

etc...

Den nye Sevenstar Zon imponerer:
"Jeg har fået den her Syvstjerne i dag, og det er simpelthen så vildt... Jeg kunne mærke i min krop at den var der [i postkassen], og så lå den der, og så har jeg lige prøvet at arbejde lidt med den, og holy mother... det er - - wow, den kan noget og den er spot on, altså jeg prøvede flere gange.. [roterede den] og den blev ved med at stoppe på det samme, lige meget hvad jeg gør, den er spot on med hvad jeg har brug for. Ha ha ha, det så vildt. Den er jeg godt nok glad for."

©2011. All Rights Reserved.