Syvstjerne Udtalelser

På denne side er listet nogle oplevelser med den nye Syvstjerne. Del gerne dine oplevelser og mening om Syvstjernen herunder. Du kan også sende din udtalelse til mig på j@7d.dk.

Da jeg designede Syvstjernen tilbage i 1984-1985, var jeg også den første til at prøve den. Jeg kendte da kun virkningen af de pyramider jeg designede og solgte i et en årrække inden. Med Syvstjernen, opdagede jeg at jeg sov bedre, og da den i modsætning til pyramiden var flad var den jo let at ligge på. Med Syvstjernen kunne jeg hurtigt behandle fx et mindre sår med energierne fra takkerne. Jeg kunne mærke hvordan Sol og Jupiter værkede i såret og helede det. Adskillige gange fixede jeg mit knæ med Saturn. Gad vide om jeg ellers ville kunne løbe orienteringsløb som 60 årig 30 år efter. Utallige gange klarede jeg min hals med Merkur, hvis jeg fik hoste, og jeg kunne sove videre. Men der er sikkert også en vis del placebo involveret.
2011 - The Sevenstar - Joergen with Sevenstar pendantI de gamle dage var jeg ret sky med Syvstjernen, følte mig temmelig anderledes og sær. I starten af 2011 fik jeg nogle ‘opklarelser’ via behandlinger og meditation som satte en process igang. Jeg sprang ud som selvstænding erhvervsdrivende, åbnede shop 7d og helseklinik, redesignede Syvstjernen. Kunne nu lettere acceptere at være een af de mærkelige mennesker man finder på de forskellige helsemesser ;–)
Faktisk er jeg mere ateistisk end troende, også med Syvstjernen. Har en eksperimenterende tilgang til tingene og vil gerne have beviser og se myter afkræftede. Jeg glemmer ikke den dag hvor jeg joggede som sædvanligt i skoven, og jeg følte mig utrolig tung, det plejede jeg ikke. Så opdagede jeg at for en gangs skyld havde glemt at tage mit Syvstjernesmykke på. Én af mange gode indikationer på at Syvstjernen ikke bare er placebo. Siden Syvstjernen har jeg ikke haft en sygedag (sengeliggende). OK, man bliver nok ikke yngre og kønnere med alderen, men jeg oplever faktisk stadig mit helbred bliver bedre og bedre, vitalitet og kondital og andet blev målt da jeg fyldte 60 at være som var jeg 20 år. OK, måske super helbred, top energi, konstant velbefindende osv. ikke alene skyldes Syvstjernen, men hvem ved om man ville have et mere almindeligt liv og et gennemsnitligt helbred uden.
Syvtjernen er en gåde, og det nye Zon redesign er smukkere, mere perfekt, mere robust, balanceret og meget reflektiv og har “alkymi”. Alt tyder på at den er mere kraftfuld end de tidligere. Syvstjernen er mit projekt, et eventyr, har aldrig være nogen pengemaskine, det kræver meget investering og arbejde at gøre den tilgængelig her i det virtuelle og i den fysiske verden.
Marts 2018 og revideret december 2022 – Jørgen A. Jacobsen

Her deler nogle af nyere tids brugere af Syvstjernen deres erfaringer:

Det har taget mange slidgigt smerter i 23 år fra min lænd den kan jeg ikke undvære.
April 2017 – Gerda Grønlund

Jeg har i mange år haft en syvstjerne under min madras, har haft et udmærket helbred, kan ikke bevise det er syvstjernen, men er taknemmelig for det. Jeg bærer hver dag den nye syvstjernen som halssmykke. I sidste uge fik jeg kraftige smerter i en kindtand. Under tandpinen vidste jeg ikke hvad spids jeg skulle bruge til behandling, hvorfor jeg brugte dem alle efter tur. Tandpinen var dæmpet om aftenen, og var borte næste morgen. Så nu sparer jeg tandlægebesøget.
September 2011 – E. E. H.

Jeg glemmer ikke synet af dig, da du kom os i møde og aftensolen spillede i din 7-stjerne, så den lyste med en sælsom glans. Det så ud som om du var opladt med kræfter fra det ydre rum !!!
Tak for 7-stjernenerne ! Jeg prøvede en af dem på vejen i bilen næste dag, da jeg fik ondt i nogle sener i brystkassen – og det hjalp !
September 2011 – D.J.

Stjernen er virkelig brilliant til at skærpe koncentrationen med – og så er den tilmed smuk at skue med det utrolige farvespil.
September 2011 – H. S. M.

Jeg er glad for min syvstjerne, går altid med den som halssmykke. Mange mennesker jeg møder synes den den er flot og fascinerende. Den bedste oplevelse var en behandling jeg fik af Jørgen, hvor jeg havde ondt i benene, som jeg havde fået anden behandling for og kunne ikke mærke nogen ændring. Fik 10 minutter syvstjernebehandling og halvdelen af smerterne forsvandt.
Oktober 2011 – P. M.

Jeg fik for 12 år siden en 7 stjerne foræret, med anvisning af hvordan den skulle bruges.

Det morede mig lidt, hvad kan sådan et stykke plastik gøre.

Men jeg havde et problem, under alle mine negle havde jeg psoriasis det halve af neglene var løse, så besluttede jeg mig for at prøve 7 stjernen, jeg var alene der var ingen der så det så jeg bliver ikke til grin tænkte jeg.

Da jeg begyndte mærkede jeg et stik i neglen, som når man holder spidsen af en blyant på neglen, det var underligt, så jeg fortsatte med at bruge den, efter et stykke tid kunne jeg se at neglene blev bedre og al psoriasis forsvandt og jeg har i dag pæne negle og har haft det siden jeg brugte den.

For mig er det stadig en besynderlig hændelse det er ikke til at forklare men det er dejligt at se på nogle pæne negle.
Juni 2012 – G. K. S

Tilføj meget gerne dine udtalelser og meninger herunder. Vi vil bringe det på siden, hvis det er relevant.

4 Responses to Syvstjerne Udtalelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Inspiration

7

The most fascinating number through time

7 wonders of the world
7 circles of Universe
7 cosmic stages
7 days of the week
7 pillars of wisdom
7 rays of the sun
7 colors of the rainbow
7 musical notes
7 heavenly bodies
7 energy centres of the body

etc...

Den nye Sevenstar Zon imponerer:
"Jeg har fået den her Syvstjerne i dag, og det er simpelthen så vildt... Jeg kunne mærke i min krop at den var der [i postkassen], og så lå den der, og så har jeg lige prøvet at arbejde lidt med den, og holy mother... det er - - wow, den kan noget og den er spot on, altså jeg prøvede flere gange.. [roterede den] og den blev ved med at stoppe på det samme, lige meget hvad jeg gør, den er spot on med hvad jeg har brug for. Ha ha ha, det så vildt. Den er jeg godt nok glad for."

©2011. All Rights Reserved.