Bag Syvstjernen

Syvstjernen kan for øjet ses som blot en skinnende plade præget med nogle hieroglyffer. Dybere set som et diagram for universets grundlæggende livsenergier, ‘Universets levende matrix’. At form og symbolik skulle have nogen udstråling eller billeddannende virkning i sig selv, er langt fra en analytisk tankegang. Skepticisme er på sin plads, men selv ateisme kan blive til en tro eller fast overbevisning, hvor man antager at det er troen, der flytter bjerge. Skeptiker eller ej. Hvordan man end vælger at se Syvstjernen, har det siden starten i 1985 været kendt, at de fleste kan mærke dens energier omkring takkerne. Og stadig ser det ud til at holde, at alle børn kan mærke energierne med det samme.

Tror du på Syvstjernen? Det er noget jeg spørger jeg mig selv om af og til. Svaret må være at jeg ikke er troende. Jeg foretrækker viden. Sindet og logikken fortæller at det må være selvbedrag og placebo. Bevidsthed kan nok siges at overgå dog sindet hvis man skal kende en ting, at se Syvstjernen som den er uden farvede briller, og ved at bruge bevidst nærvær, er det muligt at opfatte tingene, som de er. Meditationer og bevidsthedsrejser har for mig på det senere afsløret fantastiske ting om Syvstjernen. Noget der ligger dybere end aurasyn og ikke er som hverdagsoplevelser.
Der er indløbet erfaringer fra brugere siden 1985 der viser, at rigtig mange, på den ene og den anden forunderlige måde, har sluppet af med skavanker, de efter al sandsynlighed, ellers fortsat ville have døjet med. Det har også været sjovt at se at Syvstjernen så ofte har faldet i kategorien for svindel og plattenslageri. Har man investeret et par hundrede kroner på sådan noget, sætter det nu nok ingen fra hus og hjem. Sikkert er, at der sker ting og sager. Var Syvstjernen alene en form for lykke-amulet-placebo, så ville vi, der bruger Syvstjernen, for længst havde fundet noget andet at lege med. Syvtjernen er gådefuld og lidt af et eventyr.

Overraskelsesmomentet er det jeg ser som det afgørende ved Syvstjernen. Stort set alle kan eksperimentere med at mærke energier og effekter med de bare hænders sansning. Det startede allerede i de glade firsere med pyramideenergi bølgen. Her kunne man opleve lignende magi og overraskelser. Syvstjernen er dog langt mere praktisk og med flere facetter, derfor røg pyramiderne ud af produktionen, til fordel for Syvstjernen. Eksisterende kunder, helsekost forretninger og private, var faktisk med på skiftet over hele linjen, og der indløb en strøm af beretninger om nye vidundere der skete med Syvstjernen. 1991 - The Sevenstar significant in Bio Kinesiology blind test

Kan effekten af Syvstjernen bevises? – også et rimeligt spørgsmål. Alle de mere eller mindre kontrollerede forsøg, fx blindsmagning af vin forædlet på Syvsternen, forsøg som også blev lavet med pyramider, indikerede godt nok at der skete usædvanlige ting, vinen smagte klart bedre. Men så snart man gik i gang med mere systematik og gentagelse af forsøgene, så udeblev ‘magien’ og virkningen ofte. Som laborant, elektronikuddannet og kinesiolog har jeg også lavet en række pilot forsøg og tests. Forsøg med Kirlian fotografi var usikkert og strømmen var ikke specielt behagelig af få gennem fingrene. Kobberkrystallation gav intet signifikant.

Metoder for detektion af Syvstjernens virkning mangler jo på ingen måder, selvom der mildest talt ikke foreligger noget rent videnskabeligt bevis. Måske man slet ikke kan tage virkninger af den slags energimedicin for givet. Fra kvantefysikken ved man at iagttageren påvirker det iagttagne. Men vi kender indtil videre nogle metoder. Et blindforsøg med 8 bio-kinesiologer var i den forbindelse signifikant nok. 10 rigtige Syvstjerner og 10 blanke som kontrol var gemt i papirposer. De rigtige Syvstjerner blev fundet i 60-80 % af tilfældene. Et andet forsøg der gav signifikans, var Portrait of a Star, hvor Nina Ashby tegnede aura på personer med og uden Syvstjerne uden hun kendte Syvstjernen, eller om personen havde den på sig.

Radioni påviste Syvstjernens grundenergier
Civilingeniør Viggo Berthelsen udviklede i 80’erne et elektronisk/radionisk apparat, hvormed han i 1986 kunne påvise, at omkring Syvstjernen var der kraftfelter af hver sin grundenergi.Vi har kun hans søns ord for det men det er troværdigt nok vil jeg mene. Viggo Berthelsen døde i 1995, 97 år gammel, og er mest kendt for sin forskning i kosttilskud og mineralogi.

Aura video biosensor målinger påviser Syvstjernens virkning. Ved flere lejligheder gennem tiderne, har vi haft mulighed for at teste Syvstjernen med aura kamera som i denne artikel om Syvstjernen. En computer simulerer auren med videobilleder fortolket via hånd sensorer. Faktisk er teknologien bag aura-video videnskabelig. En sofistikeret elektronisk boks bruger særlige biofeedback sensorer, der måler ting som temperaturforskelle og elektrisk modstand på forskellige punkter af fingrene. En foreløbig test med 5 personer faldt alle positivt ud, og det var nok grund til at investere i systemet. Systemet er nu velafprøvet, efter 7 måneder havde jeg i maj 2012 udviklet nogle testmetoder og analyse ark til udskrivning og jeg udgav en bog om projektet. Mange forsøg har vist, at energifeltet hos klienten balanceres og forstærkes markant, normalt ved blot at holde Syvstjernen ved hjertet. Forsøgene kræver dog meget omhyggelighed og hensynstagen til usikkerheder. Størst forskel ses med personer der ikke er brugere af Syvstjernen, da Syvstjerne brugere allerede ser ud til at have fået integreret styrke og balance fra Syvstjernen. DinAuraStatus.

DinAuraStatus er afprøvet på messer og i klinik, på hundredevis af mennesker, og viser i de fleste af tilfældene, efter to minutter, en markant afbalancerende og styrkende effekt på personernes energifelt, som i eksemplet her.

Klienten her startede ud med en ret almindelig orange grundfarve, og en ligeså almindelig ubalanceret aura, og en noget uanselig størrelse og form. Hun blev hævet fire trin på en måned efter to behandlinger, det var endda før hun begyndte at gå med Syvstjernen.

Ikke fordi at det er nødvendigvis finere at have højere farvevibrationer. Alle personlighedstyper i balance har alle farver, og der er én der træder ud som grundfarve, og kan vise hvad arbejdsområde, man opererer bedst på.

Men det er der i det blå område og personlighedstype, denne klient svinger bedst og er i balance, som det ses her.

 

Din Aura i levende billeder – af Jørgen A. Jacobsen

 

Min bog om aura syn, aura tydning og aura-video simulation. Syvstjernen dokumenteres, som eksempel, gennem bogen via aura-video simulation.

  • Aurasyn og Aura-simulation med ny teknologi
  • De 12 personlighedstypers visdom og samspil
  • Dokumentation af behandling, Syvstjernen o.a.
  • Din Aura Status og Aura Video Station

 

Læs mere og køb den her

Se TV klippet om projektet

Syvstjerne Eksperimentarium

KROP – SIND – ÅND helsemessen i Aarhus 2012 var rimeligt besøgt. Salget dækkede næsten udgifterne til standen, og det er fint nok indtil videre. Næsten alle kunne mærke de forskellige strømninger omkring stjernens takker, og se deres aura blive flottere via aura-video, med Syvstjernen holdt foran hjertet.

Igen kan jeg roligt anbefale: Bevar den sunde skepsis, men glem alt om tro og placebo når vi har med Syvstjernen at gøre, bare prøv det 😉

 

 

 

 

 

I laboratoriet overlever kun få myter. Og selvom virkninger af energimedicin som Syvstjernen, pyramider og homøopati kan være flygtige, kunne det være værd at investere Syvstjerne-tid i laboratoriet på stigetests for fx grøntsagssaft. Måske kunne Viggo Berthelsens radioni forsøg med Syvstjernen gentages. Forsøg med dyrs opførsel og tiltrækning til Syvstjernen, ville også være interessant. Alt kræver megen tid og ressourcer, med det kommer hen ad vejen.

Indledende forsøg, der fokuserer på Syvstjernen og kredsløbet er lavet. Foreløbig ser det ud til at et af de nye pulsoximetre som dette, der kan gemme data inklusive perfusion index, kan vise før og efter situationer, hvor blodet strømmer bedre i kroppen.

 

Syvstjernens krystalliseringskraft – informationsvand?
September 2014 har vi fra et laboratorie i Schweitz fået foretaget nogle foreløbige krystaliseringstests og billeder. Det ser meget lovende ud. Kontrol i forsøget er destilleret vand, og til sammenligning, kan man nok konkludere en fantastisk forskel. Der skal en kraft til, for at danne krystaller. Dr. Emoto har opfundet metoden udgivet bogen De skjulte budskaber i vand. Og med Syvstjernen må krystallerne i høj grad siges at være smukke og positive. Næsten alle har hørt om informationsvand og Grander vand. Ovenstående forsøg tyder ihvertfald på at Syvstjernen kan tilføre stærke positive informationer til vand.

 

Skal noget videnskabelig bevises, skader det ikke at være mangemillionær, eller have status af medicinalfirma. Ingen af os bag Syvstjernen er blevet velhavende af at promovere den. I de første år med Syvstjernens ret eksplosive popularitet, var der nogen samarbejdspartnere og min egen revisor der lugtede guld, og som forsøgte sig med plagiater af Syvstjernen. Men business har ikke været målet for os, der er drevet af oplevelserne og eventyret.

Jørgen A. Jacobsen, designer af Syvstjernen
7d – Dimensioner til Internet og Helbred – Vilhelm Becks Vej 97, 8260 Viby J, Denmark Phone: +45 86 16 16 05 – Mail: j@7d.dk – Web: 7d.dk CVR: 11 10 21 31

Inspiration

7

The most fascinating number through time

7 wonders of the world
7 circles of Universe
7 cosmic stages
7 days of the week
7 pillars of wisdom
7 rays of the sun
7 colors of the rainbow
7 musical notes
7 heavenly bodies
7 energy centres of the body

etc...

Den nye Sevenstar Zon imponerer:
"Jeg har fået den her Syvstjerne i dag, og det er simpelthen så vildt... Jeg kunne mærke i min krop at den var der [i postkassen], og så lå den der, og så har jeg lige prøvet at arbejde lidt med den, og holy mother... det er - - wow, den kan noget og den er spot on, altså jeg prøvede flere gange.. [roterede den] og den blev ved med at stoppe på det samme, lige meget hvad jeg gør, den er spot on med hvad jeg har brug for. Ha ha ha, det så vildt. Den er jeg godt nok glad for."

©2011. All Rights Reserved.