Syvstjerne Bøger

 

Syvstjernen – Livskvalitet og helbred i en større helhed

Skrevet af Jørgen A. Jacobsen 1987-1991 – Udgivet af Cosmofelt 1992 – 96 pages med s/h illustrationer.
Engelsk: The Sevenstar – The universal path to a better life and improved health ISBN: 87-89774-01-9
Dansk: Syvstjernen – Livskvalitet og helbred i en større helhed – ISBN: 87-89774-00-0
Tysk: Der Siebenstern – Lebensqualität und Gesundheit in ganzheitlicher Betrachtung – ISBN: 87-89774-02-7

Kort om undersøgelsen

Formålet med undersøgelsen har været på basis af syv års erfaring at se Syvstjernen og dens symbolopbygning i et historisk perspektiv og finde ud af, hvad den danskudviklede Syvstjerne (Cosmofelt /Sevenstar International) kan bruges til, samt at sandsynliggøre hvilke områder, der kan være en videnskabelig undersøgelse værd.

Bogen søger at give et reelt billede af Syvstjernens virkningsområde bl.a. baseret på dagligt indløbende udtalelser og nøjagtige referater af samtaler og beretninger fra så mange mennesker som muligt gennem en halvandenårig periode.
En uafhænging studierapport indgår desuden i bogen.
En række Syvstjerne-sentenser er anført som overskrifter. Disse bliver uddybet i den efterfølgende tekst.
Stave- og formuleringsfejl i tilsendte materialer er bibeholdt for at undgå eventuelle fordrejninger.

UNDERSØGELSEN VISER, hvad angår anvendelsen af Syvstjernen i hovedtrækkende, at de fleste mennesker tilskriver Syvstjernen en række positive psykiske og fysiske virkninger. Et overblik over disse virkninger kan ses i register over oplevelser (side 23-31).
Det har vist sig at de fleste anskaffer sig Syvstjernen efter anbefaling fra venner og bekendte eller fra fx zoneterapeut eller kinesiolog.
Langt de fleste forventer at de skal være i besiddelse af en form for tro for at opnå virkninger. Men oftest er det netop mennesker uden denne “påtagede” tro eller forventning, der overraskes og har størst glæde af Syvstjernen.

Undersøgelsen er foretaget af undertegnede, der er kinesiolog og laborant af uddannelse og foruden Syvstjerneprodukterne tillige har udviklet en række specielle pyramidepridukter og helsearmånd.

Jørgen A. Jacobsen

Oktober 1991

 

The enigma of the Sevenstar

Skrevet af Virtus Schade 1994 – Udgivet af Cosmofelt 1994 – 96 pages rigt illustreret i farver.
Engelsk: The enigma of the Sevenstar – ISBN: 87-89774-03-5 (ISBN-13: 978-87-89774-03-9)

Dansk: Syvstjernens gåde – ISBN: 87-89774-03-5
Tysk: Das Geheimnis des Siebensterns – ISBN: 87-89774-04-7

Den gådefulde Syvstjerne

SYVSTJERNEN er nok af kaldæisk og dermed af før-kristelig oprindelse, men den har også sin moderne historie, fra den fra få år siden blev genopdaget og til idag, hvor dens utrættelige ven og fremfører Joachim Wedell-Wedellsborg, baron og som ætling af Gorm den Gamle gennemsyret af hele den danske fortidshistorie, ikke blot har videreudviklet stjernens form og materialer men også – ofte selv i svær tvivl – har fundet nye muligheder for, hvad man næsten vil kunne kalde dens “undergørende” virkninger.
Virtus Schade, kendt journalist ved Berlingske og forfatter til en lang række bøger, har skrevet om baronens eventyrlige liv, fra det øjeblik, han finder sig selv på Rhinens bund og dermed sit livs nulpunkt, frem til i dag, da han er ved at kunne se sin Syvstjerne stå i Zenith.
Ud over at være oplysende er bogen også spændene læsning – og den er resultatet af et møde mellem to stærke personligheder:
Forfatteren og hans hovedperson.

Inspiration

7

The most fascinating number through time

7 wonders of the world
7 circles of Universe
7 cosmic stages
7 days of the week
7 pillars of wisdom
7 rays of the sun
7 colors of the rainbow
7 musical notes
7 heavenly bodies
7 energy centres of the body

etc...

Den nye Sevenstar Zon imponerer:
"Jeg har fået den her Syvstjerne i dag, og det er simpelthen så vildt... Jeg kunne mærke i min krop at den var der [i postkassen], og så lå den der, og så har jeg lige prøvet at arbejde lidt med den, og holy mother... det er - - wow, den kan noget og den er spot on, altså jeg prøvede flere gange.. [roterede den] og den blev ved med at stoppe på det samme, lige meget hvad jeg gør, den er spot on med hvad jeg har brug for. Ha ha ha, det så vildt. Den er jeg godt nok glad for."

©2011. All Rights Reserved.